16 decembrie 2009

Iarna in Ghencea...



Astazi am avut parte de un antrenament special in Ghencea. Printre nameti :))
La vederea zapezii , toata lumea parca a dat in mintea copiilor: de la ziaristi la jucatori si antrenori.
Zapada parca i-a facut mai prietenosi si pe stelisti, care au facut poze cu noi, s-au batut cu bulgari si au fost tot antrenamentul cu gura pana la urechi. De ras.



Dar nu e chiar asa cum pare in poze. Antrenamentul a inceput cu o ora intarziere si am murit de frig in sala de conferinte neincalzita. Ma rog...romanisme.
Eu am ajuns sa urasc iarna. Alta data nu eram asa pornita impotriva ei, dar cred ca si din cauza jobului am ajuns sa o urasc. Altfel suporti iarna de la birou, cu caloriferul langa tine...si altfel o infrunti pe teren, pe stadion. Am facut frigul de atatea ori, incat am ajuns sa am o fobie. Cica maine, la ora meciului cu Twente, o sa fie minus 9 grade. Crunt.







Eu am ramas cu sechele de la episodul Villareal. Am trait un cosmar atunci. Nu-mi mai simteam degetele de la maini, de la picioare, aveam impresia ca m-am congelat. Ma rugam sa se amane meciul. Din fericire s-a amanat...



Ma gandesc cu groaza la ziua de maine. Sper sa trec cu bine si peste incercarea asta :)
So help me God :)


PS: Chiar, voi ce va mai amintiti de la meciul cu Villareal?

16 comentarii:

  1. Donitza trebuie sa ne inarmam cu multe haine...ca valtfel vom paralizaaaaaaaa....

    RăspundețiȘtergere
  2. R.R... scuze k nu am semnat

    RăspundețiȘtergere
  3. Fratzilor comentatzi k nu va doare mana....

    RăspundețiȘtergere
  4. chiar ca am dat in mintea copiilor cu totii..a fost cred ca cel mai tare antrenament din Ghencea :D...ce face zapada din oameni :))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa m-am jucat si eu ieri prin zapada, desi era viscol afara. Pana am aterizat pe burta :))) Ti-am zis sa te imbraci. Trebuia sa faceti si un om de zapada, sa fie distractia completa :D

    RăspundețiȘtergere
  6. si eu am ramas cu sechele dupa meciul cu villareal. deliram din cauza frigului, un om de bine m-a pus langa un calorifer la tribuna oficiala, l-am injurat rau- caloriferul de care ma lipisem era gheata. omul siderat, pune mana pe el- domnisoara, frige. eu nu mai simteam. mi-am dat jos ghetele, sa le incalzesc pe calorifer- panica- pleca lumea de la stadion, printre care si vedetele- ma cheama operatorul- hai, pleaca lumea-nu se mai joaca meciul. fug prin zapada, interviuri, una alta. in timp ce vorbeam pe viscol cu leonard doroftei despre amanarea meciului, ma uit in jos- eram in sosete, uitasem ghetele pe calorifelul de la oficiala.

    RăspundețiȘtergere
  7. @ vio : nuuuuuuu!!!! e geniala!! nu o stiam!! nu se poate asa cevaaaa :))) lesin de ras :))) eu am mers in gara de nord dupa meci, sa fac material cu fanii care plecau nesatisfacuti :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. las k trecem noi si peste ziua de maine :D..si o sa ne vina dor pana la Antalya :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Doina, la Zagreb, cele mai optimiste previziuni spun că va fi -8 grade la ora meciului. Alţii zic că mâine seara vor fi -14. Deci, să ne ţinem pumnii:D

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Levi: Ce sa zic, bafta multaaaaaa!!!!
    @ anonim: eu nu merg in antalya

    RăspundețiȘtergere
  11. cata veselie in pozele astea. si lippi era fericit. vio cand isi face blog?

    RăspundețiȘtergere
  12. eu eram in tribuna la meciul cu villareal. aveam o sapca pe cap si coada scoasa la spate. a nins atat de mult si era atat de frig ca parul meu prin in coada era un bat, un fel de turture.

    de antrenamentul de azi, ce sa zic, se vede ca v-ati distrat, sunt f dragute pozele. se pare ca pe unii i-a prins spiritul sarbatorilor " de craciun fii mai bun..." :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu la meciul cu villareal am mers cu niste prieteni! Am fost atat de fericit la meciul ala am scapat de munca si sunt liber, vad in sfarsit meci de champ league fara sa muncesc...eram orgasmic. Meciul s-a anulat dar pana la urma tot l-am vazut,,,,cand s-a rejucat numai ca atunci aveam si o camera in spate!

    RăspundețiȘtergere
  14. @ suppy: pai si ai fi stat la meci pe gerul ala???

    RăspundețiȘtergere
  15. cred ca da doina! Reporterul imi zicea Suppy eu azi sunt un accesoriu, tu filmezi ca te pricepi eu stau la caldura si ne vedem la sf meciului la zona mixta!

    RăspundețiȘtergere
  16. @ suppy: termenul exact a fost "attachment", nu accesoriu :)))

    RăspundețiȘtergere