8 decembrie 2009

De pe la olteni...



Am fost aseara la Craiova - Steaua. Toate bune si frumoase pana cand am ajuns la masa presei. Am fost pe multe stadioane din tara asta, dar nicaieri ca acolo. Masa presei la Craiova e un fel de peluza Nord din Ghencea. Nu, mai rau! Ce manifestari am vazut acolo...si ce mi-au auzit urechile... Adica ei erau in primul rand suporteri fanatici, si abia apoi jurnalisti.

Injurau de mama focului, bateau din picioare la fazele fixe ale Craiovei de duduia tribuna, stateau numai cu degetul mijlociu pe sus si le strigau jucatorilor tot felul de nenorociri:

-Plesaneee, sa-mi bag **** in tine si familia ta! Sa ajungi pe urmele lui Vrabioru!
-Tanase, sa ti-o **** pe Iulia aia! Ce cur mare are! (Ajunsesera sa se certe intre ei: unii ziceau ca e buna, altii ca e grasa )
-Zapata, **** ****!!!
Si tot meciul o tineau asa.

La pauza ma duc la toaleta. Inauntru full! Cu toate astea toate WC-urile erau libere!! Ma uit mai atenta si am senzatia ca m-am teleportat din Banie direct in Bamboo. Ce se intampla? Venisera toate gagicile fotbalistilor sa isi pudreze nasul si sa isi dea cu ruj pe botic! WC-urile toate libere, la oglinda niciun locusor!
Oricum, fetele numai una si una! Cu adevarat oltence fierbinti! Blonde si brunete, cu pantaloni mulati, tocuri de la 10 cm in sus. Ruj de la roz strident la rosu aprins.

Cat despre mine, am ramas in istoria Craiovei. A orasului, nu a echipei! Cand am ajuns la hotel, era semi-intuneric! Am coborat din masina si am intrat intr-un sant. Am simtit cum mi se scufunda piciorul! As fi vrut eu sa fie noroi! Tocmai fusese turnat ciment! Nu era niciun semn de avertizare pe nicaieri! Asa ca urma piciorului meu a ramas pentru ani buni in Craiova...ca pe Walk of Fame.

In rest, orasul este decorat de Craciun senzationaaaaal! Da clasa Bucurestiului!

7 comentarii:

  1. Si uite cum nea Tony Solomon era sa faca cea mai mare nenorocire din istorie, mai mare decat faptul ca il obliga aproape pe Mightytelu sa se mute la Severin: sa ne-o ia pe Doinita gratie decoratiilor de Craciun. Incredibil, ce ti-e si cu politica asta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Geniala aia cu cimentul! Or sa te cheme aia sa dai autografe :))

    RăspundețiȘtergere
  3. ...sau te cheama sa le platasti paguba produsa :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai avut noroc fiindca ai plecat intreaga de la masa presei. Daca spunei ceva rau de Craiova, te mancau cu fulgi cu tot :)) Oltencele le-au dat clasa iubitelor / sotiilor de la Steaua?

    Faza cu cimentul este geniala :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Solomon cauta o Cenusareasa prin Craiova:)

    FFF tari jurnalistii din Craiova, pun niste intrebari tare atipice la sf meciului.

    Dupa meciul cu CFR din Cupa il intrebau pe Tudor daca asistentii au luat spaga.

    RăspundețiȘtergere
  6. aseara se strambau si isi dadeau ochii peste cap la intrebarea bucurestenilor: - veti merge la biserica sa spargeti ghinionul?...iar unul dintre cei care s-a oripilat de intrebarea respectiva a intrebat : "ce mananca szekely inainte de meci?"...mie sincer mi se par din aceeasi categorie. mi-au placut amandoua :))

    RăspundețiȘtergere
  7. astia clar sunt cei mai porno urmasi ai lui tudor gheorghe :))

    RăspundețiȘtergere