13 ianuarie 2010

Haoleeeu, frateeee!!!



Ieri toata presa il astepta pe aeroportul Otopeni pe un anume Josh Tudela , fotbalist care vine sa dea probe la Steaua. Si cum il asteptam noi pe Josh, striga cineva:
-Atentie la portofele!
De ce?
Tocmai ieseau vreo 7-8 tiganusi (intre 3 si 10 ani), insotiti de "parintii" lor. Cel mai probabil veneau de la Paris.
Treaba era foarte clara: veneau de la cersit si furat.



Dupa astia, a mai iesit un grup (din pacate nu am poze) de tigani, dintre care unul era handicapat si din reflex tinea mana intinsa, ca la cersit. Si tremura. Ca tre' sa suferi de o boala daca vrei sa fii cersetor, nu?

Acum, eu ma intreb ce or fi zis oamenii din avionul ala...Frate, erau 10-15 tigani nespalati, urat mirositori, hoti si cersetori, care probabil vorbeau tare si injurau.
Veneau de la Pariiiiiis! Si nu cu low cost! Ci cu Tarom sau Air France! Va dati seama cat castiga jegurile astea din cersit? Daca si-au permis ei sa vina pe Otopeni si nu pe Baneasa?



Va dati seama ca asta este imaginea Romaniei in strainatate? De ce ne mai miram ca suntem prost vazuti?! Ei sunt "ambasadorii" Romaniei in Franta, Italia si Spania.
Cand am fost la Roma 95 la suta dintre cersetori erau romani! Nu e normal sa ne urasca italienii?




(foto Alex Hojda)

5 comentarii:

  1. Si la Paris, langa Notre Dame si in metrouri, tot romani. Cand ii auzeam, nu mai vorbeam intre noi, ca sa nu-si dea seama. Si din acelasi motiv, cand ne intrebau pe undeva de unde suntem, ne facem ca nu am auzit intrebarea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da.Au buletin de romani.....Bravo Hosda...

    RăspundețiȘtergere
  3. Doina, nu am mai comentat de mult timp, dar acum trebuie sa intervin fiindca esti rea. Sunt doi oameni care se iubesc si din dragostea asta au "rodit" vreo 10 copilasi :)Poate au fost ei ei sa viziteze Parisul. Este bine ca ii educa de la o varsta frageda pe copii sa indrageasca arhitectura, cultura marilor orase :P

    Cat naiba ii costa insa calatoriile cu avionul :))

    RăspundețiȘtergere
  4. "Veneau de la Pariiiiiis! Si nu cu low cost! Ci cu Tarom sau Air France! Va dati seama cat castiga jegurile astea din cersit?"...
    Doinitzo, nu te-ai gandit ca poate erau extradati??? E o calatorie "mocca"!

    RăspundețiȘtergere
  5. @ corina: da, cred ca s-au dus acolo sa se culturalizeze.

    @ marius: uite ca la asta nu m-am gandit.

    RăspundețiȘtergere