21 ianuarie 2010

Da, aspectul conteaza!



Legat de postarea anterioara - cu cat de importanta este prezentarea unui produs - am ramas datoare cu o poveste.
E vorba despre un studiu prezentat pe Discovery (sau ceva de genul).
Niste indivizi au fost pusi sa manance o prajitura (aceeasi prajitura!) si pe urma sa isi dea cu parerea daca este buna sau nu. Au fost impartiti un doua grupuri.

Grupul 1 a servit prajitura intr-un restaurant de lux, undeva la etajul 1000 (vorba vine!), super priveliste, muzica in surdina. Prajiturica a fost adusa pe o farfurie imensa, decorata frumos cu toping de ciocolata sau caramel.

Grupul 2 a servit aceeasi prajitura intr-o cantina, cu fete de masa de plastic, pe farfurie de plastic , cu lingurita de plastic.


Grupul 1 - mega incantat: suuuper prajitura, delicioasa, o adevarata delicatesa. Ce guuust, ce arooooma, ti se topea in gura!

Grupul 2 - dezamagit. Nu le-a placut. Banala. Nimic deosebit.

Concluzia e simpla: aspectul conteaza enorm!

Credeti ca voi ati fi apreciat prajitura si in farfurie de plastic? Sau ati fi ca mine cu cafeaua?

6 comentarii:

  1. fata, dar tu chiar scrii foarte des. acolo la locul dumitale de munca nu se... munceste? sau esti in ziua ta libera? in plus, noi ceilalti, care chiar muncim, ne pierdem vremea pe blogul tau. piei, ispita!

    RăspundețiȘtergere
  2. mi-a luat 5 minute sa scriu :)))) nu cred ca i-a afectat prea mult pe colegii mei. iar tie ti-a luat si mai putin sa citesti, asa ca nu te mai plange!!! ce, doua postari pe zi e muuuult???

    RăspundețiȘtergere
  3. Intram intr-o noua era? Urmeaza Doina-in-bucatarie.blogsport.com?

    RăspundețiȘtergere
  4. eu vreau doina-in-masina.blogspot.com
    lasa, ajungi tu... perfecta. La volan, adica.

    RăspundețiȘtergere
  5. @ si eu vreau doina-in-masina..apropo, sa scot cartea cu legislatia de la naftalina. gata, promit ca de luni incep sa invat. pt mine luni incep toate lucrurile.

    RăspundețiȘtergere