14 octombrie 2009

Se intampla in Romania...



Am vazut astazi o stire la noi la jurnal care m-a lasat masca. Daca nu ati vazut sportul de la Pro, este vorba despre niste copii - vreo 50 la numar - care se antrenau pentru nationalele de natatie IN AER LIBER!
Fratilor, azi a batut un vaaant si a fooost un friiiig... Cred ca a fost cea mai friguroasa zi din toamna asta! Parintii si antrenorii erau infofoliti cu geci groase de iarna, iar copiii in slipi se balaceau in apa aia rece ca gheata!
Ce e in capul parintilor? Ce e in capul antrenorilor?
Hai ca asta intrece pana si materialul ala cu sportivii de la sarituri in apa, care se antreneaza sarind de pe trambulina pe ...saltele!!


Daca vreti sa vedeti materialul facut de colega mea Violeta, dati click aici:
http://www.sport.ro/alte-sporturi/gheata.html?autoplay=true


PS: Nu uitati sa votati la sondajul din dreapta, sus ;)

2 comentarii:

  1. ca faci de placere e una, dar mai misto e cand esti obligat. cum erau obligati studentii de la anefs, sa faca inotul pe tineretului pana pe 15 noiembrie... mai rau e si cand nu stii sa inoti, si-ti clantane dintii in bazin...

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am facut inot si stiu prea bine cum te caleste apa aia rece. nu e nimic dereglat in capul parintilor. de exemplu la rugby se duc copiii iarna doar intr-o bluza cu maneca lunga, se calesc repede si apoi racesc foarte foarte greu. la fel este si cu patinajul...

    RăspundețiȘtergere