10 noiembrie 2009

Draga Mos Craciun...



Stiu ca este de abia noiembrie, dar dorintele mele sunt cam greu de indeplinit, asa ca trebuie sa te apuci inca de pe acum de treaba.
Nu sunt egoista, asa ca o sa iti cer niste lucruri care nu o sa ma faca numai pe mine fericita , si pe toti colegii mei din presa.

Dorinta 1.
Te rog sa il faci pe Borcea de la Dinamo sa nu mai dea intervuri in timp ce merge! Si mai ales in timp ce merge cu masina!!! Da, odata vorbea din masina, dar in acelasi timp mergea si era sa ma calce pe picioare!!
E greu sa te tii dupa el, in gramada - 10 reporteri, 10 operatori, 3 fotografi..iar daca mai ai si microfon cu cablu, atunci chiar ca ai incurcat-o!


Dorinta 2.
Te rog sa il faci pe Turcu de la Dinamo sa vorbeasca mai clar. Ah, si romaneste! Eu nu inteleg niciodata ce zice, iar cand trebuie sa scot vreun telefon cu el din Special, trebuie sa ascult de 3 ori ca sa imi dau seama ce spune el acolo.


Dorinta 3.
Te rog sa il faci pe Copos de la Rapid sa raspunda la intrebarea pe care i-o pui si nu la ce vrea el. Adica stai 5 ore la atarnare ca vinde el Rapidu' sau nu stiu ce, in sfarsit iese din sedinta, il intrebi care e concluzia, iar el incepe: "Planeta se scufunda", "criza financiara ne da batai de cap", "balenele sunt pe cale de disparitie". Nu iti vine sa il omori?!


Dorinta 4.
Toate deciziile importante - demisiile, destituirile, verdictele importante - sa se ia la o ora rezonabila si in timpul saptamanii. Antrenorii sa nu mai fie demisi dupa ora 6 seara si mai ales nu in weekend.


Dorinta 5.
Sa se inchida Aeroportul Otopeni cand e reunirea nationalei. Fotbalistii sa fie nevoiti sa vina cu masina sau vaporul, ca sa nu se mai atarne cu orele.

Dorinta 6.
Baza de la Mogosoia sa se mute undeva pe la Unirii sau Eroilor, ca sa ajunga toata lumea usor.

Dorinta 7.
Chivu sa nu isi mai dea ochii peste cap la intrebari.

Dorinta 8.
Meciurile sa inceapa cel tarziu la ora 18.00.

Dorinta9.
La steaua, jandarmii si BGS- ii sa faca cursuri de civilizatie.

Dorinta 10.
Sa se da liber iar la seminte pe stadioane. La seminte si sandvisuri...nu de alta, dar in Ghencea s-au interzis si sandvisurile!

Si in final, doua dorinte asa, numai pentru mine, daca se poate.
-baiatul de la Newsin sa nu mai vina cu binoclul la meci
-toti fotbalistii din cupele europene sa stie obligatoriu engleza :))

As pune o dorinta sa ne fie viata mai usoara si cu Gigi, dar ma tem ca e ca in bancul de mai jos:
"Un dinamovist da peste lampa lui Aladin. O freaca el si din ea iese un duh, gata sa-i indeplineasca o dorinta.
Dinamovistul zice: - Fa-l pe puradelul de fiul meu cel mai inteligent om de pe planeta.
Duhul raspunde: - Asa ceva e imposibil. Uite-te la el, e retardat mintal, jegos, plin de paduchi, nici nu stie sa scrie si sa citeasca. E prea greu. Ai vreo alta dorinta?
- Atunci fa sa castige Dinamo campionatul!
La care duhul se scarpina in cap si zice:
- Ia adu-l pe fiul tau sa mai ma uit o data la el."

La noi ar fi invers, mai degraba ar lua Steaua Europa League...

6 comentarii:

  1. Subscriu! Si Mosule, te rugam, daca se poate, ca de Revelion, de Craciun si de Paste, daca s-ar putea sa nu mai fie jurnale. Iar oamenii de fotbal sa petreaca sarbatorile astea ascunsi undeva, ca sa nu mai filmam cum danseaza si cum sparge Gigi pahare si cum Copos da bani putini la colindatori.

    RăspundețiȘtergere
  2. ai o problema cu sandwichurile alea...eu zic sa incercam totusi ceva cu argaseala, poate-poate...si mosului ai putea sa ii ceri carnetul de sofer :-" ...al tau!

    RăspundețiȘtergere
  3. @lu' doinitza - daca nu ai vrut sa te remarci...eu zic ca daca puneai intrebarea aia cu sandvisurile, erai mare acum :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna seara! Cu permisiunea Doinitei (care pentru mine reprezinta intruparea fericita a modelului de femeie - copil) postez comentariul meu de debut pe acest blog. "Viata mai usoara cu Gigi" suna usor pleonastic. Parca vad ca o sa te intrebe de fiecare data: "Ce faci bai fata, inca nu te-au dat astia afara?" Ai putea in schimb sa te gandesti la o lume minunata in care vom trai, fara Gigi...

    RăspundețiȘtergere
  5. Doinito, nu te-ai putut abtine si ai pus intrebarea cu sendvisurile... Auzi "Suporterii Stelei sunt nemultumiti" :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @ anonim: ce vrei, domne, aveam si eu o problema!! daca data viitoare ma duc nemaincata in ghencea si nu ma lasa aia sa intru cu sandvisul cumparat de acolo?! trebuie sa se termine odata nedreptatile astea :)))

    RăspundețiȘtergere