15 martie 2010

Semne rele anul are...



Concluzia este una singura: sunt prea lenesa si delasatoare pentru lumea asta ca sa am permis auto. Anuntam acum juma' de an cu surle si trambite ca fac scoala, am ras impreuna de "Kilu' meu" si de problemele mele cu ambreiajul..Am terminat scoala si nici macar nu m-am dus sa dau examen. Nu conta daca picam, aia e, pica multa lume, dar nici macar nu m-am dus. Si au inceput sa ma apuce mustrarile de constiinta si mi-am luat acum niste ore suplimentare.

L-am schimbat pe "Kilu'meu" cu "nea Nicu". Nea Nicu este mai in varsta, este de treaba, nu se lamenteaza ca "vaaai, ce de parcare" am facut, nu ma demoralizeaza si pare foarte ok. Numai ca ma omoara sedintele. Nu din cauza lui, asa am auzit ca sunt in general - 60-70 de lei.

Ma rog, ideea e ca prima sedinta cu nea Nicu am avut-o sambata pe 13. Nici bine nu am pornit si intr-un sfert de ora trece un cortegiu funerar pe langa noi. Pe o straduta pe care de abia incapea o masina pe sens. Nu sunt superstitioasa dar nu ma pot abtine si zic:

-Hai ca e prea de tot: suntem in 13 si intalnim si mort!
La care nea Nicu zice:
-Pai si mie, pana sa vii tu, mi-a iesit una cu galeata goala in cale...
-Asa si? Ce daca?
-Pai inseamna neimplinire...

Mai mergem noi si peste inca juma de ora, pe o alta straduta, vad pe unul care cara un cosciug dintr-o masina intr-o scara de bloc!

-Nu se poate asa cevaaaa!!!
Oooof...voi credeti in superstitii? Eu am un amic care daca intalneste pisica face pe loc 10 pasi inapoi. Si are vreo 30 de ani.

2 comentarii:

  1. :)) hai ca esti mortala. Daca te iei dupa toate superstitiile care exista la noi, ar trebui sa stai inchisa intr-un balon de aer sa nu patesti ceva. E vorba de zi cu ghinion, ca sa ii zic asa, ziua de Marti 13 sau Vineri 13. Si ziua ta de sambata, asa a fost sa fie, daca saracii oameni atunci si-au gasit sa moara sau sa fie inmormantati?! nu vroiau sa iti "aduca" tie ghinion. In unele "culturi" sa intalnesti un cortegiu funerar inseamna noroc, acum depinde de tine cum vrei sa privesti lucrurile. Spor la orele suplimentare si sa faci cat mai putine

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am pisica neagra, care imi taie calea de 10 ori pe zi cel putin. Ce zici, sunt superstitioasa? :D Poate sunt semne bune astea, ma. Adica ala a murit, nu mai poti tu sa-l calci cu masina, galeata goala a lui Nea Nicu o fi ca e el neimplinit, a ajuns la varsta asta si n-are nepoti... :)) Ce, daca am ajuns la spital cu perfuzii, pe 13 martie, trebuie sa ma gandesc ca 13 e cu ghinion? :D

    RăspundețiȘtergere