4 martie 2010

Eu si baietii musculosi



Stiti ca va povesteam mai demult ca merg la o sala numai de fete. Intre timp, de cand am ignorat blogul, lucrurile s-au mai schimbat. Radical. Acum merg la o sala unde sunt 95 % baieti.

Cum am ajuns aici?

Ei bine, intr-o seara, acum vreo doua saptamani primesc un mesaj de la o prietena care este si instructor de aerobic: "Am ora de la 8. Te astept". De o luna tot ii ziceam ca o sa incerc si eu sa vin la aerobic. Acum era perfect - la 8, aveam timp sa ajung si la serviciu.

Ma trezesc eu cu greu la 7 dimineata, ma echipez, imi iau rucsacelul in spate si mai mult adormita decat treaza pornesc la drum. Ajung in complexul de magazine in care era sala pe la 8 fara 5. Ma intampina paznicii:

"-Dar, domnisoara...magazinul este...inchis la ora asta! Deschide la 9!"
Imi dau ochii peste cap si le zic:
-Eu nu am venit la magazine! Ma duc la sala".
Oamenii nu mai zic nimic si ma lasa sa ma duc.

Ajung la sala. Deschid usa...Sa faca fata de la receptie atac de cord. In sala semi-intuneric. Nimeni in jur!
-Aaaa...am venit la aerobic!
-Pai ...aerobic e de la 9!
-Nu are cum sa fie de 9!!! Am primit ca mesaj ca e de la 8!
-De la cine?
-De la...
-Aaaaa...pai are de la 8 seara, nu 8 dimineata!!!

Am facut cu capu'! Am innebunit! Pentru ca tot m-am trezit la 7, am luat-o la goana si l-am prins pe prietenul meu din drum, care mergea la sala lui de baieti. Hop si eu. Mi-am facut abonament. Nelimitat! Mi-a convenit pentru ca baietii nu se omoara sa alerge pe banda si aici stiam ca au 3 benzi perfect functionabile...Ei biiiineee...iata ce am patit chiar in primele 5 minute de work-out alaturi de baieti!

Ma urc pe banda, mi-o dau sa alerg la viteza 7.5. Nu stiu din ce cauza, benzile de la sala asta curenteaza. Rau. Atunci cand pui mana pe ele. 5 minute am tinut-o numai in "electrosocuri". Ma curentam o data la 30 de secunde, ca tot puneam mana sa umblu la playerul cu muzica, la apa, la prosop. In cele din urma m-am hotarat sa nu mai pun mana deloc pe ea. De frica socurilor.

La un moment dat mi se parea mie ca alerg exagerat de repede pentru viteza 7.5 ... Imi fac curaj sa pun mana pe ea sa schimb viteza cand colo...pe banda nu mai era niciun afisaj, o luase la goana, eu nu mai puteam tine ritmul, ma electrocutam non stop, nu mai stiam ce sa fac...Cred ca un minut am alergat ca Usain Bolt in electrosocuri pana am reusit sa o opresc de tot.

Intre timp, au reparat banda aia, dar problema cu electrocutatu' a ramas. Azi , din cauza energiei, aveam tot parul sculat in cap. Da! Toate suvitele care nu erau prinse in coada imi stateau perpendicular pe cap, parca aveam o aura:))) Electrizare la maxim!

In rest, singurul lucru care mai merita mentionat este ca unul dintre cei 3 intructori este rocker si pune la sala muzica gen Ramstein! Iar cand ridica el greutati (d-alea de zeci de kile) rage exact ca aia din muzica lui! Mi-e cam frica de el. Eu de obicei trisez la exercitii, dar cand mi-a zis odata "Stai cu spatele lipit de aparat si cu picioarele intinse", pai asa am facut!

3 comentarii:

  1. E fain să alergi pe bandă ascultând Rammstein. Mai degrabă decât să ridici greutăţi. De recomandat pe bandă este Ich Will sau Du Hast:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Povesteai tu despre "secretara" de la sala. Dar pe "pitzipoanca" de la sala o cunosti? :D Am intalnit-o eu, tocmai la Marriott! Are echipament alb, dar alb d'ala din reclama la detergenti! Alb si cam lucios, stramt, transparent si cu lenjerie... NEAGRA! Lip gloss roz, contur visiniu si gene false. Nu ai cum sa o ratezi!

    RăspundețiȘtergere
  3. da, normal ca o stiu pe pitipoanca de la sala. am scris despre ea, remember? aici: http://doina-in-lume.blogspot.com/2009/10/fetele-de-la-sala.html

    RăspundețiȘtergere