29 septembrie 2009

Viata de reporter...




In top 5 cele mai nasoale filmari pentru un reporter pe sport este o "atarnare". In jargonul nostru, a merge "la atarnare" inseamna a merge la o filmare la care nu stii exact cand o sa se intample actiunea...asa ca stai si astepti ore in sir.

Sunt cateva locuri celebre de atarnat:

Locul 1: Palatul lui Gigi Becali. Ora la care te duci este in principiu 12 ziua, dar nu stii exact cand pleci, pentru ca depinde de ora la care vine "Imparatul". Am atarnat de atatea ori la palat, incat , de plictiseala uneori, imi iau carti la mine sa citesc ..pe unde apuc..cum vedeti in poza de mai jos, pe bordura. Cred ca eu sunt persoana cu record de "palate" :(


Locul 2: Liga profesionista de fotbal , din imaginea de mai jos. Stai 5 ore ca sa aflii ca Steaua joaca o etapa fara spectatori, iar Tamas sta doua etape ca a luat rosu. Cel mai mult s-a stat la "cazul bricheta", cand s-a dat verdictul. De pe la 12 ziua pana la 2 noaptea. Pe la 12 noaptea si-au comandat oamenii de mancare pizza, erau lihniti de foame dupa atata atarnare. Plus ca au tremurat si de frig, pentru ca ei venisera pe soare in tricouri, fustite si bermude :))





Locul 3: aeroportul Otopeni. Este cel mai plictisitor. Stii ca trebuie sa vina Mutu. Crezi tu ca vine cu Roma de ora 13.00 ..dar uite ca nu vine..si daca tot esti acolo, stai si la roma de 15.20...dar nu vine nici cu aia...al naibii Mutu, tre' sa vina cu aia de 17.05!!
In poza de jos, "atarnam" la Baneasa, in asteptarea lui Gigi Becali, pe la 9 dimineata ...Ne-am intalnit cu actorii din "Inima de tigan" si ne-am facut poze cu Dinica :))




Locul 4: Federatia Romana de Fotbal. Daca prinzi vreun Comitet Executiv sau o Adunare Generala, tre' sa iti iei sandvisuri de acasa ...pentru ca ai de stat, frate!! Cum am stat noi in pozele de jos...




Oty nu mai avea rabdare si tragea cu ochiul sa vada daca vin aia odata!!!



Silviu a venit pregatit pentru conditii vitrege!



Locul 5: Institutul National de Medicina Sportiva, acolo unde isi fac sportivii vizita medicala (foto jos). Partea nasoala e ca trebuie sa te trezesti cu noaptea-n cap ca la 7.30 dimineata sa fii deja acolo..si mai pleci pe la 11, cand termina aia de facut pipi, de alergat pe bicicleta mecanica etc.



Locul 6: Crawne Plaza, acolo unde se iau deciziile importante la Rapid. Acolo am recordul meu personal e atranare: 8 ore..si nici macar nu-mi mai aduc aminte despre ce era vorba! Cred ca atunci cand l-au pus pe Bergodi antrenor.



Merita mentionata si atarnarea de la marea eliberare din puscarie a lui Gigi Becali...si acolo s-a stat ore in sir. (foto sus)
O mentiune speciala si pentru sediul Computerland, unde mai tin sedinte sefii lui Dinamo.



2 comentarii:

  1. Lasa ca nu era asa de rau inainte, se mai faceau niscaiva glume, se mai crapa o samanta...de scandal, apoi radeam cu Gigi si cu Mitica. Cind ai stat in aeroport, in 2004 sa astepti judoka de la JO, cum a fost?

    RăspundețiȘtergere
  2. cum a fost?! era 7 dimineataaaaa!!! pt unii care nu luasera nicio medalie!!!

    RăspundețiȘtergere