24 septembrie 2009

Va mai aduceti aminte de Ciocoiu?



Da, Cristian Ciocoiu. Fostul fotbalist de la Steaua...care se poate lauda si cu 3 titluri de campion al Romaniei. Ei bine, l-am (re)vazut pe Ciocoiu ieri seara la meciul de Cupa Bacau - Steaua. Este manager general la FCM Bacau.

Si era Ciocoiu imbracat si aranjat de ziceai ca e scos din revista. Colegii mei care comentau meciul chiar se uitau admirativ la el: "Ia uite-l pe Ciocoiu, ce prezentabil e..la costum, la patru ace..."

Ce mai, Ciocoiu era ca in filmele alea cand eroina principala apare in cadru cu parul fluturand in vand, perfect indreptat, cu buzele lucioase si umede, cu rochia mulata exact acolo unde trebuie, cu tocuri de 10 cm..si merge in slow motion..iar la un moment dat se impedica, isi rupe tocul si cade-n fund..

Asa si cu Ciocoiu aseara: costumul statea impecabil, dunga era perfecta, pantofii lustruiti, parul aranjat, avea o mapa in mana, parea deci important...Nu, el nu s-a impiedicat. Dar a deschis gura!!!

Vorbea cu unu' care-l insotea, habar n-am despre ce..: "Da-i, bei, in p*** mia, daca nu li convini, sî sugî mielu' !!!"

Say that again!!!! " ...daca nu li convini, sî sugî mielu' !!!"..

Rewind: "daca nu li convini, sî sugî mielu' !!!"

Si gata, s-a stricat filmul...

5 comentarii:

  1. Hahahahaa!!!!! Esti foarte tare! Stiu ca Ciociu iti era drag, dar cred ca tocmai ti-a trecut!

    RăspundețiȘtergere
  2. cel mai tare post de pe blogul tau =)))))))
    bv

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai cand zic eu ca fotbalu` nostru e un cacat...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ha!Ha!Ha! Ceva de genul asta s-a intamplat cand l-am intalnit eu prima oara pe Ciocoiu, doar ca atunci nu avea atata... prestanta. Juca la FCM Bacau si pentru ca era "cel mai tare din parcare", toate gagicile din preajma lui erau in limba dupa el. Era vedeta in oras, dar era inca cu nasul la locul lui si parea chiar timid. Dar si cand deschidea gura...se termina totul:))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Hai sa fim seriosi. Fiecare om are puncte slabe, cand e nervos se descarca. Pana si femeile fac asta si injura cand nici nu te astepti. Nu e normal sa criticati atat un om pentru o replica pe care a scos-o in prezenta unui apropiat. Nu e nimeni perfect. Deci nu exista niciun fundament solid ca sa criticati frumusetea si prestanta lui Ciocoiu !

    RăspundețiȘtergere