30 septembrie 2009

Cine e de vina ca Argint a fost bruscat de ten Cate ?!


Astazi la sosirea in Romania a echipei Panathinaikos colegul meu, Laurentiu Argint, a fost bruscat de antrenorul Henk ten Cate. I-a dat peste camera, s-a luat la cearta cu el..totul sub ochii reporterului Oty :))
Ma gandeam cu colega Alexandra ca ar fi un bun subiect pentru OTV. Cum se serialul Elodia, ar putea fi si "Serialul Argint".


Dan Diaconescu: - Din cate inteleg, Laurentiu, tu ai fost o victima...Haideti sa vedem! Colegii mei din regie, haideti sa dam de Ortansa Cazacu...se pare ca ea a fost cea care l-a pus pe Laurentiu sa il filmeze pe antrenor..Da..da..
(...)
Nu raspunde? Va rog mai incercati! Domana Cazacu, daca va uitati, va rugam frumos sa raspundeti, ca sa lamurim situatia...
Daca nu raspunde, sa incercam si la celelalte colege ale lui Laurentiu...Da? Avem o legatura: la telefon este mama lui Laurentiu!!

"Buna seara, doamna, va ascultam! Spuneti va rog!"
"Buna seara domnule Diaconescu si invitatilor dumneavoastra! Imi pare rau ca nu pot sa fiu in studio, alaturi de baiatul meu. Deci este inadmisibil ce se intampla, domnule! Fiul meu este traumatizat..Va mai intrebati de ce pleaca toti baietii tineri si talentati din tara"...

In acest moment puteti trimite si sms pentru sondajul nostru: CINE ESTE VINOVAT PENTRU CE I S-A INTAMPLAT LUI LAURENTIU?
a) Laurentiu
b) Ortansa
c)Henk ten Cate
d)Ajutor (de la kanal d)
e) Torje
f) Radu Banciu
g)Gigi Becali
h) Elodia

"Ramaneti cu noi pentru a vedea continuarea acestui serial senzational! Maine, numai la OTV, in direct si in exclusivitate, veti vedea o noua confruntare intre Laurentiu si agresorul sau."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu