30 iulie 2009

EUROPA ...STEAUA...



Nu va impacientati, nu am de gand sa scriu despre fotbal...Am fost ieri in Ghencea, la antrenamentul oficial al Stelei, pe terenul 7. Stadionul /Complxul Steaua are, in mod normal, conditii foarte bune - de la masa presei, la toalete, la sala de conferinte, etc...Insa acolo la terenul 7 e jaaaaaale!!! Si inca acum e bine, ca au cosit iarba:))





Ca sa filmezi trebuie sa mergi prin balarii, prin plante care au tepi (si acum ca e vara si ai sandale in picioare, e horror) si te pisca, prin buruieni...Si apoi operatorii trebuie sa mai urce si un deal cu trepiedul in spate daca vor sa schimbe cadrul ala de langa gard.In ritmul asta o sa ne manance serpii pe la terenul 7 daca nu se face ceva...







4 comentarii:

  1. Confirm. Conditiile pentru presa la antrenamentele Stelei sunt sub orice critica. Si la FC Otopeni era mai bine! Propun un protest "cooperator".

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca sa nu pomenim de colegul ofiter de presa dl Fainisi, de altfel un baiat admirabil, care primul lucru pe care ti-l spune este " Nu aveti voie!" iar dupa 15 minute pe ceas-FIX" Gata, programul cu presa s-a terminat" apoi trimite un agent ca un caine de paza si aparare, sa adune oile ratacite de pe deal care filmeaza printre ciulini. Traiasca Munca socialista! Iulian!

    RăspundețiȘtergere
  3. pai oile ce pazesc? de ce nu pasc iarba aia? nu e vorba de stoaia?

    RăspundețiȘtergere
  4. Stai sa vezi cum e in liga a doua. De unde sa mai ai pretentia la un fotbal profesionist.. bla bla :P

    RăspundețiȘtergere