24 iulie 2009

DE PE LA NOI...

Saptamana trecuta am plecat pe jos de la serviciu cu o colega catre o terasa, sa ne relaxam dupa o zi epuizanta de munca ;))
Dupa ce la prima la care voiam sa mergem era nu-stiu-ce petrecere privata, la a doua botez si tot asa, ajungem in cele din urma la o terasa undeva pe Calea Calarasi. Terasa era draguta, toate mesele erau libere asa ca ne-am asezat. Pe langa noi se plimbau, asa fara rost, doi angajati ai terasei - o femeie si un barbat. Stam noi ce stam, aia isi vedeau de treaba lor - adica stateau de vorba, radeau iar la un moment dat s-au dus undeva mai in spatele terasei , unde chicoteau si se imbratisau...Deja eram de vreo 4-5 minute la masa, singurii clienti ai terasei si ne cam pierdusem rabdarea...Aia nu dadeau niciun semn ca ar vrea sa ne bage in seama...Ne gandeam la un moment dat ca poate suntem invizibile, ca aia din serialul "Heroes" :))
In cele din urma, ne hotaram sa plecam, dar nu fara sa aflam de ce nu au venit sa ne ia si noua comanda. Mergem la ei (ca doar nu s-au sinchisit ei sa vina la noi) , ii intrebam care e faza, iar ei raspund asa..cu seninatate:
" - Stiti, veneam imediat, dar mai avem inca o masa ocupata inauntru!!!!"
Va dati seama ce greu este pentru chelnerii din ziua de azi sa faca fata la doua mese ocupate???

Un comentariu:

  1. haoleo, n-ai înţeles nimic. ăla îţi spunea că are o masă ocupată înauntru, adică o suise pe colegă pe masă şi o servea :)

    RăspundețiȘtergere