23 iulie 2009

BOMBA LA STEAUA

Tocmai am terminat de vizionat imaginile cu amenintarea cu bomba de la hotelul Stelei...A fost foarte amuzant :)) spre penibil. S-a vazut pe fatza ca a fost la misto.

In primul rand ca se anunta bomba in hotel si ii evacueaza NUMAI pe fotbalistii de la Steaua. Ma rog, dupa ce au facut astia de la Steaua un pic de ascandal, au mai scos si alti oameni din hotel.

Apoi, e aminintare cu bomba, ii evacueaza din camere si...ii tin in HOLUL HOTELULUI!!!! Pai daca explodeaza bomba, nu explodeaza si holul??!!..sau numai camera lui Nicolita?

Apoi, in timp ce jucatorii erau evacuati, chipurile trebuia sa fie panica, femeile de serviciu dadeau linistire cu aspiratorul si stergeau praful :))

Pentru ca in final sa vad o faza si mai tare : dupa ce i-au evacuat pe oameni din hotel in strada, le-au pus in mijlocul strazii o masa cu apa si suc..sa nu mai zica bietii oameni ca aia de la hotel nu sunt draguti si nu se gandesc la binele oaspetilor :))) ce penibili! amenintare cu bomba si ei servesc cico pe strada :))

2 comentarii:

  1. când o veni aia adevărarată, care să şi explodeze?

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti dai seama ca daca exploda bomba, le spargea alora si paharele cu cico :))) Room service s-a transformat in street service!

    RăspundețiȘtergere