23 iunie 2009

LONDRA - LONDON EYE, TAMISA, BIG BEN

Daca mergi la Londra, trebuie sa te pregatesti moral dinainte pentru ca O SA PLOUA. In cele 3 zile cat am stat, a plouat zilnic, din fericire in primele 2 ploaia s-a oprit pe la 10 dimineata...iar in a treia zi de abia pe la 1-2 dupa masa. Stati linistiti, chiar daca ploua, nu va murdariti /stropiti pe haine pentru ca in Londra nu se fac baltoace.
Unul dintre cele mai tari lucruri la Londra este evidet roata aia imensa - LONDON EYE. Costa 17 lire daca iti faci rezervare de pe net, si chiar mai putin daca iti iei biletul combinat cu altceva - de exemplu croaziera pe Tamisa.London Eye are o inaltime de 135 de metri, e cea mai mare de genul asta din Europa si a devenit cea mai mare atractie turistica din Londra. Anual cam 3 milioane de oameni se dau in ea. Nu prea am cum sa descriu senzatia din roata, este ceva extraordinar.
Roata e asezata pe malul Tamisei, unde se pot face croaziere cu vaporasul...Sunt vreo 2 mari companii care fac croaziere si costa cam 5 / 7 euro..Din roata ai o super priveliste cu Westminster Palace si Big Ben...ce sa mai, ai o super priveliste cu toata Londra.

(POSTAT INITIAL PE 29 MAI 2009)












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu